Dagen efter Dresden – tunga bänkövningar

Mikaela Lauren förlorade som bekant VM-matchen mot Christina Hammer – men det var ändå en lyckad tripp till Dresden. Både jag och min kollega Stefan fascinerade av utbudet av restauranger och kulturella byggnader.

1944 bombades staden sönder och samman av de allierade. Hur många som dödades vet ingen, uppgifterna varierar från 25 000 till 250 000. Efter kriget byggdes staden upp i rekordfart.

Jag har varit på otroligt många ställen i Tyskland och sett på galor, men det här var första gången som jag såg på boxningar i Dresden.

Det är alltid ett sant nöje att se på boxning i Tyskland. Som regel bra event och en trevlig publik.

Jag vet inte hur Mikaela Laurén har det med skallevärken i dag. Själv har jag haft huvudvärk sen jag vaknade i morse. Det hindrade inte mig från att köra en och en halvtimme på gymmet. Fyra reps på 125 kilo.Det gick faktiskt överraskande lätt, God mat och dryck är inte så sällan bra för formen.

Jag tycker om att träna på somrarna. Som  regel behöver man inte någon längre uppvärmning då…

Eftersom jag inte har vett att sluta tävla i bänkpress ligger fokus på höstens två mästerskap, DM(seniorer)  och SM (veteraner). Det är alltid lika inspirerande att slåss med de unga lejonen. På DM har jag ett guld att försvara.

Trevlig måndag kväll på er.

För egen del blir det räkor med goda vänner…

 

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.