Lina: ”Är känslan på plats plockar jag EM-guldet”

Lina Akhtar Länsberg är regerande världsmästare i thaiboxning. I slutet av den här månaden kan hon även vara europamästare.

Jag bad Lina om en rapport om läget inför EM i Lissabon.

Jag fick det här positiva beskedet.

Är det bara Mr Ringside som känner gulddoft?

”Ja nu är det ca 1,5 v kvar tills EM drar igång. Jag funderade först på om MMA´n skulle ställa till det något för thaiboxningen, om det skulle bli svårt att ”ställa om” igen. Det visade sig faktiskt vara tvärsemot. Det känns som att både teknik och känsla har fått ett rejält uppsving av variationen i träningen som har varit, och det är väl så det kan bli antar jag när man trixar och fixar lite. Sämre mönster försvinner och ersätts, i mitt fall med bättre.
Nu var det ett tag sedan jag gick match, men jag har försökt täcka den luckan med bra sparring med andra mycket duktiga boxare från andra klubbar. Formen känns riktigt bra och det ska bli jättekul att komma iväg och få fightas. Är huvudet och känslan på rätt plats så plockar jag EM guldet”.

Mr Ringside kommer ha full fokus på EM i thaiboxning. Fattas bara så många guldkandidater som Sverige skickar till Lissabon.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.