Oscar Ahlins sommarlov: Jogging, boxning och fys

 • Oscar Ahlin, med smeknamnet Golden Boy – är ett hett namn på den svenska proffsboxningshimlen. För en tid sedan blev det klart med Oscars övergång till Sauerland och 7 september i Fredrikshavn debuterar han för det tyska stallet. Men nu är det sommar och då är Golden Boy hemma och njuter – eller?  

  Nja, för en proffsboxare med stora ambitioner är det mest träning som gäller även under sommaren. Så här ser Oscar Ahlins ”sommarlov” ut.

  ”Hej där!

  Tyvärr är man ju så gammal så man inte får kalla det sommarlov längre haha, men lite värme och sommarkänsla blir det här i Stockholm.
  Jag jobbar som PT på The Academy of Holistic training, där kör jag även min fysträning. Min fystränre, Roman Livaja, f.d. olympier i taekwon-do, har lagt upp en plan gällande min fys där vi börjar med att bygga upp kroppen och ju närmare matchen vi kommer desto mer specifikt anpassad till boxningen blir den.

  Det funkar jätte bra, vi har kört på ett bra tag nu. Även boxningen i full gång med Tonton Semakala och när som helst börjar jag med sparring inför matchen 7e september.

  Jogging, boxning och fys är det som står på schemat nu under sommaren. Inte mycket till semester. Avslutar mina dagar runt 3-4 tiden på eftermiddagen, då åker jag hem eller möter upp min lilla familj och bara myser. Familjen består av frugan Saida, 10-åringen Joshua, 8-åringen Leon och min lilla Nayla som är 3 månader gammal. DÄR laddar jag upp mig inför nästa träningsdag.
  Eftersom Nayla är en liten bebis så förstår ni ju själva vad den uppladdningen under kvällarna är, mysa, torka kräk och byta blöjor. Men det finns inget bättre!

  Sen är det ju också dags att gå ner i vikt inför nästa fight så det blir ju inte så jättemycket glass, även om man trycker i sig en då och då!

  Jag hoppas ni ALLA får en fin sommar och en skön ledighet.
  Så ses vi väl i Fredrikshamn den 7e september?!

  ENSAM ÄR INTE STARK!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.