Bilden som ger Alexander Gustafsson hopp

Jones-mage

Jon Jones verkar inte att träna speciellt hårt för tillfället. Kanske lite uppiggande för Alexander Gustafsson att se. Foto: Privat, Jon Jones.

Medan Alexander Gustafsson är på väg att dra igång sitt träningsläger i San Diego inför UFC-titelfajten mot Jon Jones verkar mästaren själv att ta det lite lugnare. Den här bilden ovan la Jones ut på twitter och det ser väl onekligen ut som att han har tagit semester.

Vad det betyder när de två möts om nio veckor den 21 september i Toronto återstår att se. Jones tränar självklart upp sig ganska snabbt om han vill men att inte ständigt vara i form kan också tyda på en viss underskattning av sin kommande motståndare.

Tror under alla förhållanden att Alexander fick en liten kick när han såg magen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.