Grymt följa EM i thaiboxning

Semestermånad. Men inte för Mr Ringside.

Tvärtom. Vi håller ångan uppe även under den varmare delen av året.

Nästa vecka kör EM i thaiboxning i gång i Lissabon. Sverige har på damsidan flera tunga medaljhopp: Jennifer Österlin, Johanna Rydberg och Lina Akhtar Länsberg. Mr Ringside kommer givetvis rapportera dagligen om detta mästerskap. Johanna är regerande europamästare och världsmästaren Lina jagar ett EM-guld. Det ska bli grymt kul att följa det här mästerskapet.

Mr Ringside kommer givetvis också rapportera om vad vår kickboxningsvärldsmästare Therese Gunnarsson  har för sig fram till VM i september. Senare i dag kommer vi med en lägesrapport hur det står till med formen hos helsingborgstjejen.

På boxningsfronten ser det just nu extra spännande ut. Stjärnorna Erik Skoglund och Oscar Ahlin ska upp i Frederikshavn i september. Mr Ringside följer deras uppladdning.

I samma månad fajtas  MMA-krigaren Alexander Gustafsson i Toronto mot Jon Jones. I en fajt som kommer bli grymt upphaussad. Många menar att matchen är det största sen Ingos VM-match mot Floyd Patterson. Mr Ringside tar kampsporten på allvar. Mr Ringside tar er  in bakom kulisserna i en spännande värld.

Mr Ringside är stjärnonas och fansens favoritblogg.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.