Gunnarssons tunga träning ska ge VM-guld

Med guld i blicken.

Therese Gunnarsson tänker  på VM, dag som natt.

Det blir gärna så om man är dubbel världsmästare (amatörer och proffs).

VM i kickboxning avgörs i slutet av september i Sao Paolo, Brasilien, och till det mästerskapet kommer Therese väl förberedd.

Mr Ringside bad Gunnarsson om en uppdatering vad gäller den tuffa träningen.

Här är hennes rapport:

”Mitt fysupplägg är som vanligt designat Mikael Bäckström. Jag tränar tidiga morgnar varannan dag tunga intervaller,  i tex backe med bildäcket släpandes efter, varannan dag kör jag olika former av styrketräning  så som basövningar på gym eller välta traktordäck ute.

På kvällarna kör jag thaiboxning/K1 varannan dag och kör boxning varannan dag. På söndagar tar jag en långrunda i löparspåret för att återhämta kroppen samtidigt som man stärker hjärtat. Jag tänker på att äta och sova så mycket jag kan under denna tunga perioden av träningen”.

Gunnarsson är all-round.

Hon satsar på tre sporter.

Kick, thai och vanlig boxning.

Till det stundande EM i thaiboxning är hon dock inte med.

– Jag älskar alla tre sporterna, säger Gunnarsson.

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.