Rätt av Bogere att tänka om

Efter den våldsamma knockoutförlusten mot ghananen Patrick Allotey om WBC:s internationella silvertitel i juni ville Patrick Bogere bara försvinna från boxningen.

Nu har han tänkt om och tänker satsa på nytt mot toppen dit han anser att han har chans att nå. Det gör han helt rätt i.

I dagens proffsboxning är väldigt få obesegrade. Till och med många av de allra bästa har flera förluster och anledningen till det är att tack vare alla mästartitlar så möts de bästa betydligt oftare än man gjorde då det bara fanns en enda mästartitel att slåss om i varje viktklass.

Om Bogere hade valt att sluta skulle han göra det av anledningen att förlusten fått honom att tappa motivationen. Nu när han analyserat varför han gick på en plötslig stjärnsmäll och insett att det var en tillfällighet har han fått suget tillbaka. Då ska han givetvis försöka igen.

– Ni har inte sett det sista av Patrick Bogere. Det här är bara början, säger han till Aftonbladet.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.