EM-guld som gäller för Johanna

 • Johanna Rydberg  från Helsingborg är regerande europamästare i thaiboxning.

  När hon på måndag åker till EM i Lissabon gör hon det med stora förhoppningar.

  ”Allt är bara fint! Förberedelserna går fint, några träningspass kvar idag och på söndag innan avresan måndag morgon. Har lite vikt kvar som nog trillar av under helgen. Längtar tills vi är på plats.”

   Jag förmodar det är guld som gäller?
 • ”Såklart! Allt annat är ett nederlag, jag går all in To win. Och vinner jag eller kommer tvåa är jag om jag fått rätt info kvalad till combat games som är en av mina stora målsättningar! Dessutom hoppas jag på revansch mot ryskan som jag förlorade en mycket jämn semifinal mot på VM 2012, En match jag tyckte jag blev bortdömd i.

 • Men det kan ju ha kommit nya stjärnskott som är duktiga och svåra att slå, vi får se hur det ser ut med lottning på tisdag, im bringing My a-game!!!”

  Mr Ringside önskar lycka till!

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.