Johanna Rydberg om det svåra dopingtestet: Hällde i mig 3,5 liter vatten

 Premiären avklarad med en seger.

Men för Johanna Rydberg, Helsingborg, blir det inte tid till att njuta.

Redan i kväll är det dags igen för vår regerande europamästare i thaiboxning.

Här är Johannas hälsning från Lissabon: ”Idag möter jag ukrainskan Liudmyla Pylupchak. Jag vet egentligen inte så mycket om henne, men tror hon har hängt med ett tag som junior, hon slog en bra vitrysska igår så det gäller att prestera på högsta nivå för att vinna denna matchen.

Igår när att jag skulle lämna dopingtester hällde jag i mig 3,5 liter vatten för att kunna kissa…..det resulterade i en viktuppgåmg jag inte riktigt hade tänkt mig……så jag hade 0,8kg kvar imorse som envist höll sig kvar och tog 1,5 timma att bada & svettas ut, men invägningen gick bra på 50,8kg. Har nu ätit och ska vila, har sista matchen i kväll så det det är bara att ladda, är sugen på att köra på riktigt bra efter gårdagens trögstart!!!”

Mr Ringside säger: FIGHGT OM, CHAMP.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.