Segerfest på – hamburgare!

Sverige tog tre EM-guld i Lissabon: Johanna Rydberg, Lina Akhtar Länsberg och Jennifer Österlin.

Johanna Rydberg från Helsingborg försvarade i den portugisiska huvudstaden sitt EM-guld.

Mr Ringside bad europamästaren Rydberg om en ”dagen-efter-rapport”. Vi undrade om det blev champagnepartaj?

Det blev – hamburgare …

– Vi var tillbaka sent på hotellet, typ halvtio, glada men trötta, vi duschade och skulle gå och äta men söndag kväll var inget öppet så vi hamnade i hotellbaren och åt hamburgare!

– Detta EM har definitivt varit mitt tuffaste, med match alla möjliga matchdagar: onsdag, torsdag, lördag och söndag. Trots detta har kroppen hållit bra. Jag kände mig inte riktigt lika explosiv och pigg sista matchen men hade ändå bra fokus!

– Det är väldigt speciellt att vara iväg på mästerskap så här med en stressig miljö, fighters överallt, dygnet runt, viktstress, kan jag äta? Orkar jag? Bastu/varma bad, vila, linda ben, skador, matchändringar … mycket att ta in så jag är glad att det inte var mitt första mästerskap, det gäller att behålla sitt lugn och kunna hitta en avslappning, ett eget ”ställe.

– Det är skönt att ha med sig Stefan, som jag alltid har i min ringhörna. Han har mitt fulla förtroende och även skönt med fina landslagsvänner som stöttar en när man är trött med vikthetsen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.