Första matchen klar för MMA-galan i Solnahallen

Perry Segerqvist meddelar Mr Ringside följande:

”Första matchen bokad för IRFA 5

Den 19:e oktober är det dags för IRFA 5 i Solnahallen, Stockholm, och i går presenterades första matchen för galan. En proffs-MMA match i lättvikt mellan David Teymur, proffsdebut, och Mattias Rosenlind, 1-1-0.

David Teymur tävlar för Allstar Gym och har gått 31 proffsmatcher i thaiboxning innan han bytte till MMA. Största meriten för Teymur är att han vunnit Nordiska Mästerskapen i thaiboxning. Enligt hans två äldre bröder som också firat framgångar i thaiboxning är David den som är mest talangfull av de tre när det kommer till MMA.

Nu väntar Malmö Muay thais Mattias Rosenlind som tidigare gått två proffsmatcher i MMA samt tre som amatör. Senast kommer Rosenlind från en vinst mot Polacken Wojciech Makowski efter enhälligt domslut. Båda Rosenlinds proffsmatcher har gått tiden ut. Även Mattias har en bakgrund från thaiboxning.

Senaste galan bjöd på en blandning av amatör- och proffs-MMA-matcher, vilket troligen kommer ske även på den här galan.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.