Johanna Rydbergs drömmatch i Las Vegas

 • Johanna Rydberg är hemma i Helsingborg efter äventyret i Lissabon.

  Det blev ju bäst tänkbara medaljutdelning för Johanna: EM-guld.

  Nu laddar europamästarinnan upp på hemmaplan inför nya utmaningar. Här är en rykande färsk rapport från Johanna Rydberg:

  ”Jag hade tänkt hålla igång när jag kom hem men fick en smäll på insidan knät som förmodligen skadade en nerv litegranna så det blev vila och stillhet fram tills igår-torsdag då körde jag ett lätt boxningspass, känner av knät litegranna så tog det rätt lugnt! Det som är bra är att jag har tid med lite vila nu innan jag går på nästa stora utmaning. Tyvärr fick jag ställa in NM, men har ändå vunnit tre år i rad och mirka som ska vara med från Finland slog jag i april på en proffsmatch.

  Igår hade vi lite guldfest hemma hos oss med lite vänner, firade och tittade lite på matcherna. Är ju givetvis jättenöjd och glad med min prestation men det är inte riktigt på det sättet jag vill fightas, det blir lite speciellt med skydd och några matcher vann jag på ren styrka för att jag körde på och tröttade ut dem.

  Den 28:e september har jag fått en match i Las Vegas mot en jätemeriterad thailändska som heter Quanjai Janjira. Vi har skrivit kontrakt och allt men vågar knappt lita på det förrän jag har flygbiljetterna i handen!!! Galan går på Tropicana resort & casino, huvudmatch är Simon Marcus som är välkänd i USA! Har en förberedels på sex veckor innan match så en vecka till tar jag det lite lugnare med träning sen är det fullt ös! Tre veckor efter USA blir det combat games i St Petersburg. Jag har en bra höst framför mig och jag längtar!!!

  Nu ska jag äta glass”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.