Sanja lämnar Malmö för nya äventyr

Sanja Trbojevic blev världsmästare i thaiboxning 2011.  Sen följde en tuff period, men nu laddar Malmötjejen om. Nystarten sker i – Stockholm,

”Jag flyttar till Stockholm för att jag fått nya möjligheter och vill utvecklas som både person och inom min sport. Älskar min klubb Malmö Muay Thai och kommer aldrig kunna lämna den helt, men just nu behövs det en förändring i mitt liv och då blir klubben en utav förändringarna. Jag kommer byta klubb till Slagskeppet och kommer även köra en del på all stars för som det ser ut just nu har jag en MMA-match bokad på Trophy den 28 december i Malmö. Mina målsättningar för den kommande säsongen är debuten i MMA men även SM i thaiboxning, dags att vinna SM-guldet 2014. Och visst kan man bli World Champ igen. Kent Hansson  brukar ju säga att ”the sky is the limit” så jag kommer köra på. Mitt citat är också:  ”När förändringens vindar blåser bygger en del vindskydd men själv tillhör jag dom som bygger väderkvarnar”.

Mr Ringside önskar lycka till i huvudstaden. Fajt, on CHAMP

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.