Tuff sparring för Hampus i Köpenhamn

  • Träning i Höllviken i fredags. Sparring under helgen i Köpenhamn.

    Hampus Henriksson vilar sig sannerligen inte i form.

    Tvärtom – det är full satsning mot VM och då är bara det bästa gott nog för den här killen.

    ”Gårdagens sparring kändes lite ringrostig, det var längesen jag sparrade med så pass bra motstånd. Däremot dagens sparring gick mycket bra, jag sparrade med Abdul Khattab en av Danmarks största talanger och yngsta proffsboxare och Jehad Khattab storebroder till Abdul som är dansk mästare i 75! Tidigare under uppbyggnaden har jag gjort bra sparringar men inte riktigt haft tanke i min boxning, nu stämmer taktik och teknik mycket bättre och börjar överensstämma så som det gör när man verkligen känner sig i form. I grundperioden har det ju inte varit så mycket sparring, och det har jag känt av lite i början av uppbyggnaden här men nu skulle jag tro att jag är bättre än någonsin både fysiskt och boxningsmässigt. Egentligen ska jag ju känna mig rätt så nedtränad nu men jag gör faktiskt inte det, det har nog dock mycket att göra med att jag får superhjälp från Trelleborgs kiropraktikorklinik och Per Lidefeldt, han behandlar direkt alla små skavanker som uppstår innan det går så långt att det blir en hämmande skada”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.