Therese Gunnarsson om den grymma träningen inför VM

Svensk kampsport har i år varit rena medaljmaskinen och det är inte över ännu. Kickboxaren Therese Gunnarsson  åker till VM i Brasilien med målsättningen att ta guld.

Therese har tidigare blivit världsmästare både för amatörer och proffs så Mr Ringside blir inte ett dugg förvånad om den här tjejen stiger upp på den översta pallen i Brasilien.

Här är en färsk statusrapport från Helsingborgs-tjejen:

”Jag tränar på som tidigare fortfarande i den tunga uppbyggnadsträningen som nästa vecka går över i en mer explosiv träning.

Sju veckor kvar till vi ska till VM i Brasilien. Jag kör 10 pass i veckan blandat intervaller, styrka, boxning och K1/ thaiboxning. Intervallerna har bland annat bestått av backintervaller, 400 meter, 800 meter eller korta snabba intervaller. Vissa är med däcket släpandes efter och vissa är utan.

Styrkan består av såväl basövningar på gymmet som att välta traktordäck ute. Inget pass är exakt likadant som det andra vilket jag tycker är bra. Jag har fått höra att jag aldrig sett mer vältränad ut än nu och känner mig också i bra form men toppen är inte där än och det ska den inte vara än heller.

Som sagt, jag tränar på!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.