Therese Gunnarsson: Jag känner mig starkare än någonsin

IMG_1809

Therese Gunnarsson går i väntans tider.

Hon väntar på att det ska braka loss i Brasilien: VM i kickboxning.

Therese har vunnit VM-guld för både amatörer och proffs.

Nu ska Helsingborgstjejen försvara sitt amatörguld.

Fem veckor kvar.

Therese är laddad och sugen.

Här är en formrapport hur läget är för guldkandidat Gunnarsson.

”Träningen går bra. Jag sparrade igår och kände mig väldigt lätt i kroppen och snabb fast jag är i en tung fas i träningen. Nu är det fem veckor kvar tills vi åker och träningen övergår till att vara mer explosiv med kortare intervaller.

Jag kommer köra stenhårt de sista veckorna och börja jobba med den mentala biten. Det känns kul att få komma till ett så vackert land som Brasilien och tävla. Det kommer att bli ett äventyr.

En vanlig dag i mitt liv just nu ser ut typ så här:

Jag vaknar 5.30 och kör intervaller i backe eller styrketräning, hem och duscha och gå en runda med hunden, efter det går jag till jobbet, när jag kommer hem ska hunden ut igen, käkar mellanmål sen väntar träning på någon av mina klubbar Garuda Muay Thai eller Helsingborgs Boxningsklubb. När jag kommer hem sen så ska hunden ut igen, duschar och käkar kvällsmat. Sen är dagen slut.

Känslan just nu inför VM är bra, jag känner mig starkare än jag någonsin gjort och jag ligger bra i vikten redan nu.”

Mr Ringside kommer hårdbevaka Therese Gunnarssons VM-äventyr – var så säkra!

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.