Förlust för Hampus i Ryssland

Flyingegrabben Hampus Henriksson, tävlandes för Göteborg förlorade kvartsfinalen i Ryssland (Grotzny).

– Ja, på ett delat domslut 2-1 mot en ryss vid namn Egor Zimigilov. Det var en jämn match som kunde slutat hur som, kanske det var lite rutinbrist jämfört mot den äldre ryssen men jag tyckte jag gjorde en helt okej insats.

– Rent konstruktivt måste jag bli mer avslappnad men jag har gått om tid kvar fram till VM i oktober. Nu är det bara att fokusera om vi har mycket bra sparring här och nu ska jag träna dessa dagar på det jag behöver. Nästa vecka är det Turkiet som gäller.

– Ha det bra!

Hampus stora mål är som bekant VM i oktober i Kazakhstan.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.