Maria Lindberg om sin film: ”Självklart är jag nervös inför premiären”

17 september är det, som Mr Ringside tidigare skrivit om, premiär i Malmö för dokumentärfilmen Maria and her shadow. Det är en film om Maria Lindbergs liv som fajter.

Här är Marias egna ord om filmen:

”Fredric Ollerstam (tillsammans med WG-film och SVT) har följt mig i nästan sex år och det känns overkligt, men otroligt kul, att filmen nu är färdig.

Självklart är jag nervös inför premiären. Dokumentärfilm är ju personlig och utlämnande men jag känner mig verkligen redo att visa för alla vad jag kämpat med och emot under de senaste 14 åren. Filmen handlar om hur jag skadade mig och fick en mindre hjärnblödning under en amatörboxningsmatch i Finland 1999 och om hur mycket jag fått kämpa efter det för att åter få gå upp i ringen och boxas.

Den handlar om de hinder jag konstant ställs inför och om hur mycket man är beredd att offra för att få leva sin dröm.”

Det är nog inte bara jag som är spänd inför den här premiären …

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.