Hampus Henriksson: ”Jag har utvecklats supermycket”

Hampus Henriksson förlorade, som vi berättade om i går, kvartsfinalen i Ryssland mot ryssen Bair Tsymilov med knappast möjliga siffror (1-2). Det är alltid trist att torska en match, men Hampus tog det på rätt sätt. Han lämnade nu på kvällens den här rapporten från Grotzny: ”Turneringen här i Ryssland är väldigt stark och jag har sett många imponerande boxare. Jag fick en tuff nöt i ryska mästaren för U-22 men gjorde en jämn match och förlorade till slut med 2-1. Nu försöker jag hinna en sparring om dagen mot toppmotstånd. Jag har utvecklats supermycket under de här dagarna och fått se mycket bra boxning, de tävlingar & arrangemang jag ska delta i under detta året är jag övertygad om kommer ge mig en otrolig utveckling och en mycket större chans att ta mig till Rio 2016. – Det är häftigt att se absoluta toppboxare tampas och att dessutom få möta de, jag känner mig mycket bättre nu än när jag kom hit och tror att detta bara är början i ett långt utvecklingsskutt. Jag har sparrat mot vitryssen idag och det gick mycket bra. Ha det bra”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.