Sanja Trbojevic hälsar: Så här motiverad har jag inte varit på länge.

Sanja Trbojevic tillhör en av mina favoriter inom den svenska kampsporten. Därför är man naturligtvis lite extra nyfiken på hur det går för malmötjejen i den kungliga huvudstaden.

På min fråga ”hur läget är i din nya miljö”? fick jag följande svar:

”Jo allt e bra här,  bor i stan, i en fin mysig lägenhet på Kungsholmen, börjar lära mig lite här nu,  superbra…… har börjat träna träna ordentligt nu och det e svårt i början lite nya saker lite omställning men allt går åt rätt håll. har väldigt bra träning och helt underbara klubbkamrater som tar väl hand om mig och hjälper mig med lite av varje. utöver det ska det förhoppningsvist bli någon match så fort vi blir match klara , ska bli kul så här motiverad har jag inte varit på väldigt länge”.

Sanja har en VM-titel som främsta merit.

Men hon är medveten om att det inte går att leva på gamla meriter – även om den här meriten bara är två år gammal.

Så därför sliter Sanja extra hårt på Slagskeppet för att komma tillbaka starkare än någonsin.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.