”Jycken” efter blixtsegern: ”Ett stort kliv framåt för mig”.

Stort grattis säger vi på Mr Ringside till Magnus ”Jycken” Cedenblad som bara behövde 57 sekunder för att besegra Jared Hamman.

MMA-nytt rapporterar: ”Efter att ha inlett matchen stående med jabbar och sparkar tänkte Jared Hamman ta ner mötet till mattan. Magnus Cedenblad tog tag i nacken på sin motståndare, fixerade giljotinen och kastade sig till mattan. Väl nere vände han och hade Hamman under sig samtidigt som strypningen satt kvar. Hamman hade ena armen fångad och lyckades knappt klappa och verkade vara medvetslös när Cedenblad reste sig. Segern kom efter enbart 57 sekunder i första ronden.”

Segern var Cedenblads första i UFC och med vinsten visar hans meritlista sammanlagt på elva segrar och fyra förluster.

– Var jätte skönt att vinna. Men framförallt ett stort kliv framåt för mig. Hittade ett stort lugn å harmoni inom mig när jag gick in till buren som jag hoppas kunna ta med mig framöver, säger ”Jycken till Mr Ringside.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.