Hampus Henriksson på ny tuff turnering: Jag känner mig i superform”.

  • Från en tuff turnering till en annan precis lika tuff turnering.

    Det blåser hårt på boxningstoppen.

    Det kan Göteborgs Hampus Henriksson intyga.

    ”Jag är precis hemkommen och ska precis åka… Hemma från Ryssland med en massa nya intryck och ny kunskap så har jag bara hunnit med ett lättare sparringpass igår och idag blir det lite spurter lite teknik och 3 km löpning på ca 80% av max innan jag imorgon drar till Turkiet. I Turkiet är det Ahmet cömert-turneringen som väntar, där både världs och olympiska mästare deltagit i tidigare upplagor. Detta är ett suveränt test inför VM, i Ryssland fick jag reda på vad jag behöver jobba med och känner en stor utveckling bara på några dagar och nu kommer jag åter få chansen att se och möta världselit, vilket jag verkligen ser fram emot. Tävlingen startar på onsdag och finalerna går på lördag, jag längtar jättemycket och nu känner jag mig verkligen i superform och tror att jag kan göra mycket bra ifrån mig.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.