Patricia har siktet inställt på storturnering

Patricia  Berghult, Höllvikens meriterade boxare, är på banan igen efter sin handskada.

I mitten av nästa månad gör hon comeback på Queens Cup i Stralsund. En turnering som lockar många av Europas bästa damboxare.

– Jag vet inte så mycket om turneringen och det kan kännas rätt skönt. Då slipper jag den extra nervositeten. Jag åker med landslaget och det ska bli kul. Mina träningspass varierar. Jag åker till Bosön nästa vecka för att hjälpa till som sparring för de tjejer som ska till UVM/JVM de kommer bli väldigt bra för mig, jag behöver sparring och de tjejerna som ska åka på VM är grymma!

Men ännu återstår en månad innan  Patricia går i tävlingsringen igen. Under den tiden hinner hon avverka många träningspass.

–Jag har inte börjat tänka så långt än, det finns i bakhuvudet men vill inte bränna ut mig så att säga genom att tänka på det för mycket. Det ska bli kul att gå in i ringen igen”.

Patricia Berghult är en av tjejerna som ingår i förbundets satsning på OS iRio 2016.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.