Therese har fortfarande guldhunger

 

IMG_1809

Guldhungern finns där och nu börjar det närma sig allvar för Therese Gunnarsson.

I slutet av den här månaden gäller det att vara på topp i kickboxnings-VM i Brasilien.

Så Therese, hur är läget?

– Kroppen känns just nu rätt tung och sliten men efter att jag vilat så känner jag av vilken effekt träningen gett på min fys. Jag tror att jag kommer att känna mig i riktigt bra form när jag väl går in i ringen. Jag har kört min uppladdning i 9 veckor nu och har 3 veckor kvar. Uppladdningen har gått som den ska och det ger ett lugn inför tävlingen att jag har gjort vad jag kunnat för att komma väl förberedd. Sen kan allt hända men det är ju lite det som är tjusningen med sporten och livet i stort.

Det är inte någon nybörjare precis som åker till VM.

Therese har en drös av fina medaljer hemma i prisskåpet  i Helsingborg.

20011 hade hon sitt bästa år med två VM-guld i kickboxning, för amatörer och Wako Pro.

Men någon mättnadskänsla kan jag inte spåra när jag talar med den här mästaren.

– Självklart vill jag vinna nytt guld, annars hade jag inte åkt dit, säger Therese.

Mr Ringside kommer naturligtvis hårdbevaka Gunnarssons VM-äventyr i Brasilien.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.