I kväll går Oscar på knock igen

Oscar Ahlin gör i kväll debut för tyska stallet Sauerland.

Jag räknar med en ny ko-seger för svensken, även om man egentligen aldrig ska ta ut något i förskott när det gäller boxning.

Oscar fick bara för en på dagar sen en ny motståndare, Egidijus Kaksiys från Litauen. En kille som vet hur det känns att gå ifrån ringen som förlorare. Litauern har bara vunnit tre matcher, förlorat 15 och gått två oavgjorda. Det finns ingenting som talar för att den här killen kommer stå på benen matchen  ut mot en hungrig svensk.

Oscar har imponerat så här långt med sju raka ko-vinster.

Man kan naturligtvis fundera över vad Oscar har att vinna på att möta så klent motstånd. Det råder ingen tvekan om att Sauerland vill skynda långsamt med sitt svenska fynd. Sen måste det förstås kännas lite pirrigt för Oscar att debutera för världsstallet Sauerland.

Anthony Yigit, fyra segrar  på lika många matcher,  möter rutinerade Tony Delgado (tre vinster och en förlust) från Spanien och Otto Wallin får ta sig an Valerij Semiskur (18 vinster, 29 förluster och en oavgjord).

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.