Nu är Hampus på gång igen

  • Göteborgsboxaren Hampus Henriksson fick ge walk over i finalen i den stora turneringen i Turkiet på grund av den skada som han ådrog sig i semifinalen.

    Men nu är han på bättringsvägen och planerar för fullt inför VM som går i mitten av oktober i Kazakstan.

    ”Skadan har läkts förvånansvärt bra, jag hade en extrem svullnad i vänster näsborre men jag har fått avsvällande mediciner som har hjälpt ganska fort. Jag andas fortfarande begränsat med näsan men det är så mycket bättre! Detta innebär att jag från och med nästa vecka börjar sparra igen! Nästa vecka som jag även drar till Italien.  I Italien kommer det vara sparringläger med flertalet mycket starka nationer, bla. Kazakhstan, Ukraina och givetvis Italien för att nämna några. När jag kommer hem från Italien blir det en till hårdkörningsvecka innan det blir två veckors toppning. Nu är det så nära VM att man nästan kan ta på det.

    Italien kommer nog att bli fantastiskt, vi ska resa till Assisi vilket är en underbart mysig liten kyrkby, vi kommer att bo på ett fint hotell med fin mat och trots mitt kämpande med vikten så ska jag faktiskt unna mig en glass

    Jag har nämligen varit här innan och vet att deras glass inte är att leka med, he he”.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.