Ruggigt svår match för Mats Nilsson i Wales

Mats Nilsson har laddat händer och fötter inför kvällens match i Wales. 

Den 29-årige helsingborgaren är medveten om att mycket står på spel.

I afton arrangeras MMA-galan Cage Warriors 59 i Cardiff, Wales.  På plats finns Nilsson från Helsingborg som går sin tredje match i organisationen.

Hittills är han obesegrad efter tre matcher. För motståndet i kväll  står 40-åringen Denniston Sutherland med 30 matcher på meritlistan. En ruggigt tuff kille.

– Det kommer att bli tufft. Han slår riktigt hårt. Ska jag undvika att bli träffad måste jag vara aktiv och ligga på med tempo och press, det är jobbigt att göra, säger Mats Nilsson till Helsingborgs Dagblad.

Mats skulle ha gått match i juli men den ställdes in med bara några dagars varsel då motståndaren skadade sig.

– Det är lite kniven mot strupen för mig. Förlorar jag trillar jag långt ner på rankinglistorna och då tar det ett par år innan jag jobbat mig till en titelchans, säger Mats Nilsson till Helsingborgs Dagblad.

Mats Nilsson är en hårding.

Han kommer ge järnet i buren i kväll.

Frågan är hur pass långt det räcker…

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.