Flygande säsongstart för Anna Lindqvist

  • Anna Lindqvist, från Malmö Boxningsklubb, är en av de unga tjejerna som stormar fram i boxnings-Sverige. Jag fick på allvar upp ögonen för den här tjejen när hon i våras blev svensk seniormästare. Jag gillar Annas tuffa stil i ringen. Hoppas att även förbundet tar fasta på Annas seriösa satsning.

    Den här helgen har Anna gjort säsongsdebut i Öresundscupen i Rosengårdshallen och hon fick en flygande start.

    ”Det har som sagt varit på Öresundscupen, den första tävlingen sen sommaruppehållet. Jag var mycket taggad och hade sett fram emot tävlingen länge.

    Trodde inte jag skulle få någon motståndare i 64 så hade bantat ner till 60, men sen slutade det med att jag fick möta en tjej från Djurgården i 64 kg ändå. Lite onödigt, så detta resulterade i att jag blev lite trött under matchen, annars gick det bra. Jag körde på som vanligt och fick in många träffar. Det var en duktig tjej jag mötte, (Erika Edblom)  men jag vann tillslut med 3-0. Det slutade även med att jag fick pris för bästa senior-tjej på tävlingen, så det var roligt.

    Annars var det en bra helg i övrigt, synd bara att det inte var så många deltagare på tävlingen, det brukar vara fler, speciellt fler tjejer så man blev lite förvånad. Men det gick bra ändå, och jag är nöjd efter helgen. Känns roligt att vara tillbaka på banan igen och nu väntar en ny säsong. Förväntar mig många tävlingar, både inom Sverige och kanske någon utomlands, man vet aldrig vad som händer. Men jag är redo för allt, kommer köra på som vanligt och träna hårdare än nånsin. Tror denna säsongen kommer bli riktigt bra!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.