Imponerande seger för Mats i Wales

I lördagens MMA-gala Cage Warriors  i Cardiff, Wales, blev det seger för helsingborgaren Mats Nilsson i sin tredje match i organisationen.

Helsingborgs Dagblad  rapporterar att Mats vann  första ronden klart mot den tuffe 40-åringen Denniston Sutherland, som har hela 30 matcher på meritlistan. Efter fortsatt dominans i andra ronden valde domaren att bryta matchen på TKO ground n pound och döma Mats som vinnare. Detta betyder att Mats bör ha titelmatch inom räckhåll.

– Jag har gett mig ut på den här resan och till exempel bara jobbat när jag har behövt vilket haft sitt pris. Jag är inget offer på något sätt men jag behöver ett kvitto på att jag kan nå en högre nivå. Jag behöver kunna ha det mer som yrke än som hobby, sa Mats till HD inför matchen.

Totalt har Mats Nilsson nu elva segrar, två förluster och en oavgjord match sedan debuten 2008.

Mr Ringside säger: stort grattis Mats. Nu kör vi vidare.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.