Svenskhoppet skadad – en månad före årets höjdpunkt

Madeleine Vall är skadad.

Men någon fara för World  Combat Games i mitten på nästa månad ska det inte vara.

– Till World Games ska jag vara hel igen, om jag så ska köpa ett nytt revben på Blocket, säger Madde till Mr Ringside.

På sin blogg skriver Madde: ”Förra lördagen när jag sparrades hände något dumt. Jag fick ett väldigt fint och spetsigt knä rakt på revbenen. Tappade luften, fick bauta-ont och var tvungen att lägga mig ner på golvet som en liten räka för att vänta ut smärtan. Pallrade mig upp efter en stund för att testa att köra en rond till, men aj,  det gick inte. Har sedan dess låtsats (och ljugit lite) att det inte gjort så ont och tränade ändå förra veckan fram till i torsdags, men då råkade jag trilla ihop lite av smärtan och kunde inte fortsätta. Det, tillsammans med lite skäll från pappa och det faktum att jag faktiskt inte ens kan hosta eller skratta utan att det känns som att bli knivhuggen, gjorde att jag var tvungen att gå till läkaren i torsdags”.

En revbensfraktur är förstås inte att leka med (det kan Mr Ringside konstatera…)

Den närmaste tiden är det aktiv vila som gäller för Madeleine Vall. Hon får definitivt inte ta emot slag och sparkar.

I går blev hon dessutom Madde påkörd av en cyklist.

Men cyklisten missade tack och lov det skadade revbenet.

Madeleine Vall är en fantastisk fighter. Hon ger sig aldrig och kommer vara redo för fight i World Combat  Games (16-28 oktober).

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.