Stenhård sparring för VM-hoppet Hampus

 • Det är skönt med positiva människor.

  För det mesta är fajters väldigt positiva.

  Som Hampus Henriksson, VM-boxare om en månad.

  Just nu är Hampus i Italien  på sparringläger. Det är det sista lägret innan VM i Kazakstan som går i mitten av oktober.

  I dag fick jag den här ljusa och glada rapporten från Hampus:

  ”Det är underbar stämning här, det är stenhård träning och sparring och man omges av världsmästare och olympiska mästare och medaljörer hela tiden, idag så körde jag säckintervall bredvid 2009 års världsmästare i 60 kg och sedan slog han till mig lite lätt på skoj för att jag var öppen mot magen, här är väldigt många väldigt jordnära mästare så det är underbart här. Inga blåtiror än så länge, men i kväll ska jag försöka fixa några på italienarna…”

  Fajt on, Hampus.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.