Rickard Malmsten: ”Som min pappa sa. Nu ger vi sorgen en rak höger”.

Minnesstund i går i Landskrona för avlidne förre boxningsprofilen Per Malmsten. Pers broder Rickard skrev efteråt det här på sin Facebooksida. ”Tack till er alla som kom till Per Henrik Malmstens minnesstund. Tack till er som uppträdde, höll fina tal och som fans där för att visa sitt stöd och respekt. Som min Pappa sa – Nu ger vi sorgen en rak höger och går vidare i livet. Tusen tack och vi hörs snart…”

Helsingborgs Dagblad  skriver om ”en känslosam och varm stämning i Landskrona Idrottshalls boxningslokal på fredagskvällen då cirka 150 personer samlats till en minnesstund för före detta boxaren och fotbollsspelaren Per Malmsten”. Fredagen den 13 avled Per Malmsten. Han var en jättetalang inom boxningen och fotbollen och även som simmare. Per kom in som en virvelvind inom idrotten som tonåring men två olyckor kom att ändra hans liv helt. Först avled en motståndare som Per knockade, sedan bröt han benet på fotbollsträningen och var borta i ett år.

På fredagen bjöds det på en stor manifestation när hans broder Richard Malmsten anordnat en minnestund med tal och musik. Många vänner, bekanta och idrottskamrater kom”.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.