Frida Wallberg: ”Ett bakslag, jag segnade ner på golvet”

Frida Wallberg kämpar varje dag för att komma tillbaka till ett normalt liv efter den fruktansvärda olyckan den 14 juni i VM-matchen mot Diana Prazak. Men det är en kamp som kommer ta tid.

För en liten stund sedan lämnade Frida Wallberg den här rapporten på Facebook:

”Nu så kom det där som jag var orolig för och även varnades för. Ett bakslag som fick mig att backa tillbaka i min försiktiga framfart till att bli bättre. Under ett träningspass häromdagen så skapades ett obehagligt tryck i min hjärnan och jag segnade ner på golvet. 

Jag var tvungen att avsluta rehabträningen, ringa en vän och bli hämtad med bil för att överhuvudtaget kunna komma hem.
Yrsel. huvudvärk och spaghettiben hade jag under resten av kvällen med en hjärntrötthet som fick mig sängliggandes i 2 dagar. Nu så är det lite bättre igen och jag försöker hitta tillbaka till mina rutiner igen i lugn takt.

Det är en hemsk känsla det där, när du inte kan göra någonting åt saken. Kroppen bestämmer sig för att nu får det vara nog! Och slår då till med en sådan kraft att det bara är att lägga sig ner och vänta ut tills det går över och bara hoppas att inga men kvarstår efter attacken.
Mina glädjeämnen annars under dessa 2 veckor som varit har varit att se hur min dotter njuter av att spela sin tennis och att skolan går bra för henne.

Jag är nu i Linköping/Åtvidaberg och träffar läkarteamet och där fick jag förklarat för mig att när man har sömnproblem, illamående, svettningar, är känslig och har humörsvängningar så beror det på hormonrubbningar, och detta är inte ovanligt.
– Du har en bra bit kvar Frida! Det var bara 3 månader sedan det hände. Glöm inte det!

Avslutningsvis fick jag det förklarat för mig att träning gör mig gott, så träna på, men känn efter så det inte känns obehagligt. Då får du lugna ner dig i tempo.

Kram Frida”.

Robert Stridsberg, Fridas pojkvän och promotor ,säger till SportExpressen.se :

– Det kom som en blixt från en klar himmel”. Nu måste hon känna av signalerna, vara vaken på det som händer. Så fort hon känner något måste hon lägga av.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.