Slutspurt för VM-hoppet Hampus

Hampus Henriksson har klarat av de tuffa turneringarna, i Ryssland och Turkiet.

Plus ett stenhårt träningsläger i Italien.

Det är nu han sätter in slutspurten till VM.

– Det är som sagt tre veckor kvar till VM och jag kommer att köra en stenhård vecka nu och sedan två toppningsveckor. Det blir mycket fokus på ren boxningsträning, speciellt sparring, jag känner mig redan i bra form och nu är det bara de sista bitarna som ska falla på plats och det är jag säker på att de gör, säger Hampus Henriksson.

Göteborgsboxaren gör sitt första senior-VM.

Men han känner sig inte som en nybörjare och han tänker definitivt inte kliva undan i VM-ringen.

– Jag åker absolut till Kazakstan med en hög målsättning, säger Hampus.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.