Paolo sågar den nya dieten och det gillar jag

Jag gillar personligheter.

Därför gillar jag Paolo Roberto.

I dag läste jag en artikel på Aftonbladet. se som gjorde mig glad.

Ex-proffsboxaren, aktuell som programledare i Tv 4:s ”Pengarna på bordet”, sågade den nya dietflugan 5:2.

– Det är ju fanatiker hela gänget, de har inget perspektiv. Först var det atkins, sedan GI, LCHF och nu 5:2. Folk äter inte två dagar i veckan och ser inget problem med det. Hur mår folk av att inte äta? Vad säger de till sina barn? Jo, att mat är farligt. Mat är inte farligt, det är njutning. Om jag skulle leva på 600 kalorier om dagen skulle jag mörda någon framåt eftermiddagen, säger Paolo till Aftonbladet.se.

Den gamle ringräven säger också något väldigt bra.

– Mitt mål kommer aldrig att bli att bli smal. Mitt mål är att vara lycklig. Och äter jag inte så är jag inte lycklig.

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.