Nils Widlund: ”Tungt, men jag gav allt”

VM är över för Nils Widlund.

Han vann sin öppningsmatch i VM.

Men i kväll fick svensken ett kvitto på att världstoppen är stor.

Det blev förlust mot serben Konovalov.

På sin Facebook-sida skriver Nils:

”Matchen mot Serbien i kvartsfinal var en av mina bästa någonsin. Han inledde med en tung offensiv och försökte slå mig. Jag klarade mig utan problem men jag låg under med sju poäng efter första ronden. Andra ronden vände jag helt och jag var mitt absolut bästa jag. Vände matchen och ledde med ett par poäng inför sista ronden. I tredje går han ut stenhårt, jag försvarade mig bra och trodde han skulle få slut på energin så jag kunde börja plocka poäng och ta över igen. Han tog aldrig slut, lite övermänsklig, men han stod som rättvis segrare efter matchen. Vilken fighter! Tungt med förlust men jag gav verkligen allt. Tack för all support, betyder mycket! Nu ska jag äta sju kilo kött, ta en öl och njuta av de två veckor jag har kvar i Brasilien.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.