Stabilt av VM-debutanten Camila

 En oblyg VM-debutant och en favorit som stod pall för pressen.

De svenska tjejerna övertygar stort i VM-kickboxningarna i Sao Paolo.

Inte överraskande. Blågula kampsportstjejer brukar ta för sig bra på de internationella mästerskapen.

Therese Gunnarsson fajtas under stor press på VM. Hon stod pall för trycket i den första matchen mot brasilianskan Caroline Elisabeth Correia, vann och är nu, som vi rapporterat om tidigare, klar för semifinal.

Vinst blev det också för en överlägsen Maria Elin Olsson, 27, från Stockholm i -60 kg K1 som vann över italienskan Cappucci efter en oerhört stabil insats rakt igenom.
Camila Rivarola, 24, från Stockholm vann i sin landslags- och VM-debut. I kvartsfinalen i -56 kg K1 mot Novaes från USA visade hon stor styrka och fin teknik och har även hon säkrat minst ett brons i och med avancemang till semifinal.
Och den fjärde svensk att säkra semifinalplats och därmed minst ett brons blev Kristin Skante, 32, från Göteborg då hon i matchens sista sekund fick in en avgörande spark på den regerande EM- och VM-guldmedaljören Nieroda från Polen i -56 kg low kick.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.