Therese efter semifinalrysaren: ”Det kändes som att jag vann varje rond klart”

Nej, det blev ingen VM-final för Therese Gunnarsson. Hon föll i kväll mot sin serbiske motståndare Sanja Sucevic
På sin Facebook-sida skriver Therese: ”Jag losade tyvärr semifinalen idag med minst möjliga marginal. Jag tyckte själv det kändes som jag vann varje rond klart men jag fick ingen utdelning för tex mina frontsparkar och knä som satt klockrent. I sista ronden gick jag in och körde allt jag hade så jag var helt slut efter matchen. Kunde inte gjort mer än jag gjorde. Men men det är domarna som dömer. Fick bli ett slitet brons på detta VM i K1. Blev glad när den andra finalisten kom fram och sa att hon tyckte jag vann klart och att jag var hennes inspirationskälla. Peace!”
Therese tillhör världstoppen.
Hon har vunnit VM-guld både som amatör och proffs.
Det är små marginaler i toppen. I kväll var det ”stolpe ut” för Therese.

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.