Snart är det dags

Snart är det dags för jättefajten i Moskva – Vladimir Klitjko vs Alexander Povetkin.

Riktigt vad det beror på är svårt att gissa på men oddset för Povetkinseger har sjunkit rejält de senaste dagarna. Det kan bero på att många ryssar spelar på hemmafavoriten, eller så har några tecken kunnat tydas under uppladdningen som gör att det finns anledning till att tro mer på en knall.

Förre WBA-mästaren i tungvikt Ruslan Tjagajev vann med alla domarrösterna över Jovo Pudar i en av förmatcherna. Tjagajev slog ner sin motståndare både i rond tre och i den åttonde men kunde inte stoppa Pudar.

Kvällens skräll hittills stod Grigory Drozd när han stoppade den dittills obesegrade Europamästaren Mateusz Masternak i elfte ronden efter en intensiv slagserie. Masternak fick ett elakt sår över vänstra ögat redan i andra ronden vilket Drozd utnyttjade effektivt.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.