Frida utsatt för rån i Stockholm: ”Gör mig förbannad och ledsen”

Det gör ont i hela mig när jag följer Frida Wallbergs kamp för att bli frisk.
Här är Fridas senaste uppdatering på Facebook, där hon b la berättar om  rånet hon blev  utsatt för i Stockholm.
I slutet av texten skriver Frida Wallberg också om saker som borde få oss att reflektera över saker och ting.
”7 dagar har gått sen sist! Ständig huvudvärk då det är vissa dagar som är riktigt tuffa medans andra kan var lite mindre jobbiga.
Märker även ibland att jag inte hittar orden som t ex när jag sa till Robert (pojkvän) häromdagen
– kör om skottkärran nu!
fast egentligen menade jag släpkärran och dessa
ordvals fel händer lite då och då. Detta gör att man blir lite osäker många gånger när man pratar med människor.Åkte till Stockholm tidigare i veckan med tåg och det första jag gjorde när jag kom fram var att äta på en restaurang, då plötsligt kom en tiggare fram och la en stor lapp med en massa text framför mig på bordet som jag i min tur viftade bort. Efter några sekunder senare såg jag att telefon och plånbok var borta och den så kallade tiggaren var försvunnen. Bara att få känslan av att han utnyttjade min situation gör mig riktigt förbannad men samtidigt ledsen.

Jag vill idag förmedla något som vi alla har inom oss också, och det är ”Alltid Lite Till”.
Min pappa sa till mig i tidig ålder att ”Frida! När det gör som ondast och är som jobbigast så finns det alltid lite till hos en” och det är något som följt mig som en viskning genom hela mitt liv. Som när jag vann WBC bältet på ”Hovet” i Stockholm. I slutet av den matchen var jag riktigt trött och just då sa min dåvarande coach till mig ”tänk på vad din pappa alltid har sagt”.

Det är bara att titta oss omkring!
Den ensamstående föräldern som kämpar för att få allt att gå ihop i livet, tro mig han eller hon ”Alltid lite till” eller personen som mister någon i sin närhet eller råkar själv ut för något allvarligt ”alltid lite till”. Vill säga med detta att vad som än händer idrottsligt som i verkliga livet så har vi alla en styrka inom oss och det är: ”Alltid Lite till” o det är den som för oss ett steg framåt i rätt riktning.

Snälla dela gärna denna text till alla era vänner ! för vi alla människor behöver en klapp i ryggen då och då för att känna att vi finns och behövs:)!

Kram
Frida
”AlltidLiteTill”

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.