Säker seger för Akhtar i The Battle of Lund

The Battle of Lund 5 är över.

När krutröken skingras ser vi en massa stolta krigare.

Martin Akhtar från Malmö behövde inte anstränga alltför mycket för att besegra portugisen Ruben Almeida. Portugisen är rutinerad med tunga meriter men hade inte mycket att sätta emot i den här matchen. 32-årige Martin har som man säger många stränghar på sin lyra. Han är även en duktig MMA-krigare och i höst står just två MMA-fajter på programmet för honom.

Egentligen var det meningen att Martins hustru Lina skulle ha gått en av huvudmatcherna i den här galan men hennes motståndare Caroline Ek blev skadad och därmed fick Lina koncentrera sig på att heja fram Martin. Men en ny match Lina versus Ek lär dyka upp framöver.

Elna Nilsson från Real Fighter, Lund hade en på förhand tuff uppgift då hon ställdes mot europamästaren i kickboxning Elsa Hemat. Men Elna svek inte sina hemmafans. Elna rankade efteråt den här segern som en av de största i karriären.

Daniel och David Teymur är två otroligt duktiga thaiboxare. Båda vann sin fajter i går. Daniel  sa före matchen så här till Mr Ringside: ”Hela arenan ska skaka när David och jag går in i ringen”.

Jag älskar en sån härlig och självsäker inställning.

Kampsport i alla dess former är sport, men även glittrande show. Publiken ska ryckas med redan när fajterna gör entré.

Daniel skrev efteråt på sin Facebook-sida: ”Tack gode Gud att jag vann min match i dag. Det var ett tag se jag var i ringen, men det kändes som dans på rosor. Tacksam för min motståndare Gence Uka för den show vid bjöd på”.

För David Teymur blev det seger mot Jermaine Scott.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.