Anna Laurell siktar på OS

Det här tycker vi är roligt.

Anna Laurell funderar på comeback för att vinna OS-medaljen som hon saknar.

– Det jag försöker göra nu är att komma ned i en hyfsad vikt, nu ligger jag fem kilo över. Jag vill inte ligga så högt om jag ska göra en comeback, två kilo eller något. Kommer jag ner naturligt två–tre kilo till så kan det hända, säger Laurell till SVT Sport.

Anledningen till att hon blivit sugen är att åldersgränsen i OS har höjts till 40 år. Anna som är 33 var med i OS i London i fjol. Då förlorade hon i kvartsfinal och meddelade efteråt att hon slutade med boxning.

Nu har suget kommit tillbaka.

– Jag saknar en OS-medalj på min meritlista, konstaterar Anna Laurell.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.