Lina föll mot meriterad motståndare: ”Men det var som en vinst”

 

Foto

Höllvikens Lina Skoghagen var i helgen ute på sitt första internationella mästerskap.

Queens Cup i tyska Stralsund.

Här är hennes rapport:

”Jag fick en tuff lottning, det är första gången jag skulle upp och boxa a-klass Internationellt. Jag boxade mot en världsrutinerad boxare som vatt med länge och vatt med på senior vm och EM och även vunnit VM. Estelle mossely från Frankrike. Klart den tuffaste motståndare jag mött. Jag förlorade men för mig var det en vinst i sig då det mer handlade om prestation än resultat. Jag stod upp bra i 4 ronder och har fått bra erfarenhet från denna matchen så inga sura miner här inte nu är det bara hem o träna ännu hårdare”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.