Hampus möter OS-medaljör i första matchen: ”Jag bryr mig inte om vem som står framför mig”

1379331_593801510679197_2115413288_n

En OS-medaljör redan i den första omgången.

Hampus Henriksson  fick en tuff  lottning  i VM.

– Ja, det är en tuff start på ett mästerskap, men jag bryr mig inte om vem som står framför  mig.  Jag ger allt oavsett vem jag möter. Det ska bli intressant att få möta den absoluta världstoppen direkt, säger Hampus till Mr Ringside.

Naturligtvis är det mäktigt att som 18-åring få vara med om ett världsmästerskap i boxning.

Men Hampus har gång på gång förklarat att han inte tänka åka till VM i Kazakstan för att bli bländad av sin omgivning.

Hampus mål är att gå ”all the way”.

Det är en bra inställning. I dag lottades det och Hampus har att möta en indier i den första omgången. Hampus möter honom på torsdag.

– Vijender Singh, han har tagit OS och VM brons och blivit asiatisk mästare. Det är en tuff start på mästerskapet men jag bryr mig inte om vem som står framför mig, jag ger allt oavsett vilket. Det blir intressant att få möta på absoluta världstoppen direkt!, säger Hampus.
Så ska det låta.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.