Snygg VM-start för Gabriel: ”Nerverna har lugnat sig”.

Det blev en fin start för Sverige  i boxnings-VM i Kazakstan.
Gabriel Richards vann med 2-1 mot slovaken Sandro Dirnfeld. Gabriel gick ut säkert och vann första ronden, tappade i andra men hittade sin boxning och fajtades väl på slutet och vann till slut med 2-1.
”Det et var en bra start på turneringen mot en erfaren kille som har boxats på den här nivån förr , fick inte riktigt till min boxning pga nerverna men lyckades rida ut stormen och ta hem vinsten. Nu är första matchen gjord och nerverna har lugnat sig, nästa match är på fredag då jag möter en kille från Algeriet, skriver Gabriel på sin Facebook-sida.

Gabriel möter algeriern Chouaib Bouloudinats på fredag.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.