Madeleine Vall: ”Bara att vänta ut skiten och fortsätta kämpa”

Som vi berättade i går blir det inget Combat Games för Madeleine Vall.

Hennes revbensskada sätter stopp för äventyret i S:t Petersburg.

– Ja, det är jättetråkigt. Jag hoppades verkligen in i det sista. Har fortsatt träna allt som inte smärtat ”för mycket”. Styrka, löpning, cykel och mycket intervaller. Smygstartade med teknik och boxning för någon vecka sedan men får fortfarande inte köra fullt thai och definitivt inte ta emot några smällar. Förra veckan fick jag dödsdomen av läkaren, han släpper inte igenom mig. Jag har verkligen försökt på alla sätt, men som han sa: ”Du har en skelettskada Madde, du kan inte läka den på vilja.”

– Så, bara att vänta ut skiten och fortsätta kämpa. Jag kollar nu på match i Thailand eller Holland så fort jag fått grönt ljus.

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.