Hampus VM-äventyr är över: ”Rutinen tog ut sin rätt”.


1379331_593801510679197_2115413288_n
Hampus Henriksson  åkte till VM i Kazakstan med en hög målsättning.
Men redan i den första matchen fick Göteborgsboxaren besked om hur pass stor boxningsvärlden är. Det blev förlust mot en indier  (Singh) som tagit brons på både OS och VM.
Hampus behöver verkligen inte skämmas över sin insats. Han är bara 18 år och har många goda år framför sig inom boxningen.
Så här skrev Hampus på sin Facebook-sida: ”Ute ur turneringen. 1:a ronden gjorde jag riktigt bra och chockade honom rejält, men i andra och tredje tog rutinen ut sin rätt och han lyckades läsa mig och vinna ronderna. Han var vass och där fanns inte mer att göra idag. Trots att jag är grovt besviken så är jag jävligt stolt. Sedan efter SM så har jag kommit tillbaka efter skadan, följt planeringen till punkt och pricka, varit stenhårt disciplinerad med kosthållningen till den grad att jag pinat mig själv många gånger. Imorgon vilar jag en dag (KÄKAR PÅ KFC), sedan på lördag så börjar jag ett stenhårt träningsläger istället och börjar åter bygga mig själv för att detta aldrig ska hända igen. Tack till hela laget som är ett fantastiskt stöd och nu är alla mina förhoppningar på Modo Sallah ochGabriel Richards. Jag vet att ni kan!
Tack alla vänner som stöttat mig. Brödrar och min helt underbara familj och släkt stor kärlek och tack för att ni hjälpt mig att ta mig så här långt”.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.