Attacken mot Maria Lindberg: En medelmåtta ingen vill betala för att se.

I går visades dokumentären ”Maria and her shadow. Det är en film som handlar om boxaren Maria Lindbergs tuff kamp för att få syssla med det bästa hon vet. boxning. I filmen har boxningsjournalisten Per-Åke Persson en betydande roll.  Maria Lindberg känner sig jagad av denna PÅP.

I sin blogg på den danska sajten knock-out.dk kan man inte spåra den minsta ånger hos PÅP. Snarare tvärtom. Mr Ringside har valt ut några stycken ur PÅP:s blogginlägg i går:

”TV 2 visade tidigare ikväll WG Films så kallade dokumentär Maria och Skuggan. Jag har tidigare uppmärksammat ämnet och lägger därför åter upp den artikeln som först publicerades sent i oktober 2011. Jag har vidare anmält filmen till Granskningsnämnden samt tipsat Uppdrag Granskning om slöseri med licenspengar och skattemedel.
”Dokumentären” inleds med matchen där Lindberg ådrar sig skadan. Man undrar vad det är för stollar i ringhörnan som a/ släpper upp henne i ringen b/ som sen inte verkar fatta ett dugg av vad som händer.
Det är också märkligt att Lindberg efter alla dessa år inte fattat att det är skadan hon ådrog sig i Finland, som ställer till det för henne – inte avstängningen och inte någon skugga heller. Det är inte många länder / förbund som godkänner boxare med det medicinska förflutna Lindberg har.
Det är ännu mer anmärkningsvärt att man inte kontrollerar fakta bättre än man gör här. Det påstås till exempel igen att det är jag som ”stoppat” en match för Lindberg mot Cecilia Braekhus när sanningen ligger ute på nätet lätt för vem som helst att googla fram men inte ens det har man klarat. Det har inte heller de megafoner i sydsvensk media Lindberg använt sig av genom flera år nu gjort. Man har faktiskt aldrig kontrollerat något av allt skit Maria Lindberg spritt och sprider omkring sig om sin lysande karriär och alla titlar hon vunnit och alla onda jävlar som gör allt för att stoppa henne. Att sanningen är den att hon är som bäst är en medelmåtta ingen vill betala för att se är för obehaglig”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.