Frida Wallberg: ”Det känns härligt när kroppen gör som jag vill”

Frida Wallberg fortsätter sin tuffa kamp för att komma tillbaka efter den hemska olyckan i VM-matchen i juni.
Det är en kamp som går upp och ner.
Genom Fridas uppdateringar på Facebook. har tusentals personer kunna vara med och stötta vår boxningsprofil.
Den här uppdateringen la Frida ut för ett par timmar sen:
”Trevlig helg alla!
Hej Allihopa! Burr nu är kylan och mörkret här:)Dagarna som har gått förbi har varit svängiga i vanlig ordning. Huvudvärken och illamåendet som för tillfället är den stora boven kring mitt välmående skiftar i smärtgrad. Många i min närhet märker av mitt humör att det är lite ojämnt, inte minst Robert!! men det är han förvarnad om så han får bita ihop och ge igen senare när jag blir bättre:)) Rehab träningen kämpar jag på med och det känns härligt när kroppen gör som jag vill:). Morgon promenaderna kombinerar jag samtidigt med att jag lämnar min dotter på skolan.Vi går till fots och Nellie får hoppa upp på ryggen sista biten när det blir för jobbigt för henne, sen fortsätter jag en bit till innan det blir dags för gröt:).
Promenaden är behövlig för mitt välbefinnande på morgonen, så den ser jag alltid till att genomföra. Visst tar det emot många ggr men det är bara att bita ihop.

Det är många som frågat mig varför jag delar med mig på Facebook kring min väg tillbaka. Så här
skulle jag vilja svara på det:

Det handlar verkligen inte om att människor skall tycka synd om mig, Jag hoppas inte att det uppfattas så heller trots vissa ”skyll dig själv” kommentarer. Jag vill ge något tillbaka och har valt att skriva och dela med av mig själv för att just inspirera människor som befinner sig i olika situationer. Jag hoppas och tror att det kan vara till folks glädje och behövande, men också för mig själv. Jag känner att jag behöver skriva av mig och så är det intressant för mig att läsa era erfarenheter, tips och stöttningar. Det stärker mig i min återhämtning. Alla har vi kanske en historia som kan relateras till det som skrivs här, om inte! kanske åtminstone en förståelse kring hur det kan vara för någon som kämpar sig tillbaka eller har det tufft i sin tillvaro. Ibland så har man bara lust att ge upp och då kan inspiration vara ett av de saker som gör att man trampar vidare.
Tillbaka till det där
”Alltid Lite Till”.

Kram Frida W
”Alltid Lite Till”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.