Förlust för Rydberg i premiären: ”Grymt besviken”

  • Johanna Rydberg åkte till S:t Petersburg och Combat Games med en hög målsättning, men dessvärre blev det tvärstopp i den första omgången.

    Helsingborgstjejen berättar för Mr Ringside:

    ”Tyvärr blev deg förlust mot Fatima Pinto. Jag är såklart jätteledsen och besviken. Känns surt att åka ut i första matchen. Kändes bra när vi värmde upp men sen blev jag jättenervös och spänd i första ronden, kändes som jag inte riktigt hittade ngt flyt, det kändes inte alls bra men trots att jag fick en räkning i andra ronden så stod det tydligen jämt inför sista ronden, träffade bra med min boxning i sista ronden men domslutet gick till Fatima som förtjänade vinsten och gjorde en bra match. Med facit i hand. Kanske det inte är konstigt med svajig uppladdning men jag är ändå grymt besviken att vara på ett mästerskap utan medalj! Nu får jag blicka framåt mot boxningsmatchen i Kalmar”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.